53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     Geluidskaarten     Microfoons     Speakers     Filters/Akoestiek     Keyboards     Koptelefoons     Kabels/Hubs  

Zang Opname, Professioneel Zang Opnemen? Top Tips en Info

Hoe maak je een goede zang opname? Of wil je zelfs professioneel zang opnemen? Hier volgen enkele top tips en info of beter geluid te krijgen uit de zang opname apparatuur die je al hebt, of wat je misschien het beste nog extra kan kopen. Of misschien zoek je wel de juist apparatuur om te beginnen met zang opnemen.

Zang opnemen

Zang goed of zelfs professioneel opnemen is eigenlijk helemaal niet meer moeilijk. Het is met de huidige geluids en studioapparatuur heel gemakkelijk om met een zeer hoge geluidskwaliteit muziek, geluid en dus ook zang op te nemen. Zowel in je thuis studio als in een professionele studio wordt steeds meer dezelfde apparatuur gebruikt. Dus thuis of in je eigen home studio kun je zeer gemakkelijk met een geluidskwaliteit opnemen die hoger is dan CD kwaliteit. Hoe doe je dat?

Zeer Goede Kwaliteit zang opnemen

Wil je voor je hobby of beginnen met een goede kwaliteit opnemen dan zijn er de USB microfoons. Deze bieden zeer goede opname kwaliteit. Dus als je al een USB microfoon hebt gekocht moet het je lukken om daar goede opnamen mee te maken. Dit is wat je eigenlijk nodig hebt.

- Een goede USB microfoon
- Pop filter
- Opname software
- Microfoon standaard
- Goede koptelefoon

Dit zijn de echt essentiŽle onderdelen om te beginnen met goed zang/muziek opnemen. Misschien hebt je al een aantal onderdelen, dus die hoef je dan niet dubbel te kopen.

USB microfoon/pakketten

Hier zijn een aantal zeer complete en voordelige pakketen die veel verkocht worden om zang goed op te nemen.

Hiermee kun je met zeer goede kwaliteit je zang opnemen.

Professionele Kwaliteit Zang Opnemen

Wil je echt meer zeer professionele kwaliteit muziek of zang opnemen. Dan zijn er de USB-Geluidskaart pakketten. Deze bieden je een professionele geluidskwaliteit met de essentiŽle onderdelen.


Hier kun je dan nog weer de essentiŽle dingen als een goed pop filter, studio koptelefoon, en grote microfoonstandaard en misschien een shockmount en reflexion filter aan toevoegen.


Met deze zang opname apparatuur, en het maakt niet uit of je nu de USB microfoons koopt of de wat duurdere USB geluidskaart pakketten, moet je met hele goede kwaliteit geluid op kunnen nemen. Lees daarvoor ook de essentiŽle home recording tips. Aan deze zang opname microfoons en geluidskaarten kan het in ieder geval niet liggen.

Zang Software/Studio Software

Er zijn natuurlijk genoeg goede en ook hele dure software pakketten. Zeker als je bij de echte studio software pakketten gaat kijken. Maar de kwaliteit van deze dure software is niet beter dan de goedkopere en zelfs gratis software. Bij opnemen op een computer, Mac, laptop of zelfs iPad is alles digitaal. Dus de kwaliteit is hetzelfde. Wat wel uitmaakt is vooral waar je mee opneemt. Dus je usb microfoon, studio microfoon en/of usb geluidskaart of thunderbolt studio audio interface.bepalen vooral de kwaliteit. En de software kun je het beste uitkiezen wat betaalbaar voor je is en wat makkelijk werkt en voldoende mogelijkheden heeft. Hier een aantal gratis suggesties en software die zo goed als gratis wordt meegeleverd met verschillende pakketten.


Live zang apparatuur

Voor live zang apparatuur zie ook

Zang-Installatie.nl
Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2017 USB-Geluidskaart.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.