30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
GeluidskaartenMicrofoonsSpeakersFilters/AkoestiekKeyboardsKoptelefoonsKabels/Hubs

Reflexion Akoestiek Scherm - Pro Studio Filters

Als professionele studio winkel raden we eigenlijk 1 scherm echt aan. Het sE Reflexion Filter PRO.


Hoe werkt een Reflection scherm/filter

Een reflectiescherm is de oplossing om in een slechte akoestische ruimte de microfoon zo veel mogelijk af te schermen. Bijvoorbeeld van de slechte echo die via muren, en vooral harde muren weerkaatst. Deze geluidreflecties worden anders weer door de studio microfoon opgepikt, en dus weer opgenomen via je USB-geluidskaart of studio interface.

Stel je voor: je neemt zang of akoestische instrumenten op. Hoe meer slechte echo's er ook door de microfoon worden opgenomen hoe erger de vertroebeling van je opname wordt. Dit hoor je helemaal heel erg als bijvoorbeeld een zangeres of rapper via een webcam microfoon een filmpje voor YouTube maakt. Dit klinkt heel hol. Dat heeft dus 2 redenen. Een webcam heeft vaak een meer rondom gevoelig geluid en staat verder af van de zang. Dus die pakt toch al veel meer slechte echo's op dan een richtingsgevoelige studio mic waar je direct in zicht. En dus de akoetiek in de ruimte, en die kun je dus voor een groot gedeelte verbeteren met een reflectie scherm.

Bij een professionele opname wil je zo goed als geen echo, en zeker geen slechte badkamer echo. Dus het Reflexion filter van sE Electronics is hiervoor de oplossing. Dus gewoon kopen als je echt professionele opnamen wil maken. Dit doet soms meer voor het geluid dan een nog beter studio mic of USB geluidskaart kopen.

Mocht je budget beperkt zijn dan heeft sE nu een hele goede lichtgewicht kopie gemaakt die natuurlijk niet zo goed is als de PRO versie, maar zeker aan te raden is aangezien deze ook heel veel voor je geluid kan doen. Dus als je professionelere opnamen wil maken...


Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USB-Geluidskaart.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.