30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnen,paypal
GeluidskaartenMicrofoonsSpeakersFilters/AkoestiekKeyboardsKoptelefoonsKabels/Hubs

Novation LaunchKey iPad en USB/MIDI Keyboard 25 | 49 | 61

Novation LaunchKey is zowel een uniek nieuw instrument als een iPad MIDI keyboard en een volwaardig USB/MIDI studio keyboard. Deze is te koop met 25, 49 en 61 toetsen. Als DAW, digital audio workstation, controller is het een perfect aanvulling op je recording software. Met deze MIDI controller kun je via Novation's automap heel handig alleemaal functies in je software besturen zodat je dat niet meer met je muis hoeft te doen. Dus gewoon handig via je keyboard je sequencer starten, stoppen, tracks opnemen en dus effectiever creatiever werken, produceren en opnemen in je studio. Natuurljk hebben de LaunchKey keyboards een USB MIDI interface ingebouwd zodat je direct kan aansluiten op je PC, laptop, iPad of Mac.


Wat bijzonder is aan de LaunchKey is de unieke mogelijkheid van de iPad. Via de LaunchKey sytnhesizer krijg je unieke mogelijkheden om geluiden in te stellen en te manipuleren via de interface van de iPad. En nog leuker, wilde je eigenlijk al een LaunchPad MIDI controller kopen, dan krijg je nu 1 op de iPad die ook nog eens trigger pads op de LaunchKey heeft.

LaunchKey YouTube Sounds

Om je een idee te geven hier wat geluiden van de LaunchKey. En dit is natuurlijk slechts 1 stijl. Er is nog heel, heel veel meer mogelijk in andere muziek stijlen.




De launchkey keyboards zijn gebaseerd op de zeer populaire launchpad MIDI controller waar je echt heel veel leuke dingen kan doen. En deze kun je natuurlijk ook los kopen, maar ook de moeite waard om daar de YouTube vids van te kijken, veel daarvan, en ook weer meer kan met het LaunchKey keyboard.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USB-Geluidskaart.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.