30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
GeluidskaartenMicrofoonsSpeakersFilters/AkoestiekKeyboardsKoptelefoonsKabels/Hubs

MIDI controllers, Pad controllers, USB

Wil je MIDI controllers, of Pad controllers met USB kopen? USB-Geluidskaart verkoopt bijvoorbeeld de Novation LaunchPad, Samson Graphite mini en de Nocturn. Naast natuurlijk alle andere USB MIDI keyboard controllers zoals de Impulse, LaunchKey, Carbon en SL MIDI keyboards.

Novation LaunchPad MIDI controller

De LaunchPad is een echte hit onder muzikanten, toetsenisten en DJs. Ten eerste omdat het geleverd wordt met Ableton Live Launchpad editie, en het is gewoon een fantastische MIDI controller. Het is een heel bijzonder instrument, als je de YouTube videos bekijkt snap je waarom. Super leuk, super vette sounds, en heel veel creativiteit mogelijk. Het zit eigenlijk tussen een keyboard en een DJ setup in, en je kunt er beide dingen mee doen. Van losse noten spelen, tot samples en loops triggeren, mixer instellingen aanpassen, you name it.


LaunchPad in actie met Ableton live launchpad. Deze track gebruikt verschillende samples en loops, echte live performance, dus zonder opgenomen/geprogrammeerde tracks die meelopen!LaunchPad als keyboard

Een ander leuk dingetje wat je met de LaunchPad kunt doen is LaunchPad spelen, het populaire, lauchpetten in solo mode. In deze track hoor je gewoon een dance ritme en de launchpad wordt gebruikt, net als keyboard spelen, met allemaal losse noten, melodie lijnen. Het grappige is dat dit en veel makkelijker/handiger is dan een keyboard. En andere melodie├źn, mogelijkheden en idee├źn geeft omdat je handen niet vastzitten aan de volgorde van de toetsten. Dit doe je natuurlijk niet zomaar na wat deze M4Sonic hier even doet, maar sommige stukjes zijn zeker zo te leren!

MIDI controllers USB


Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 USB-Geluidskaart.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.