30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
GeluidskaartenMicrofoonsSpeakersFilters/AkoestiekKeyboardsKoptelefoonsKabels/Hubs

Audient ID - De nummer 1, van USB-Geluidskaart.nl

De Audient ID geluidskaart is de Top Keuze van USB-Geluidskaart.nl De ID4 voor de Home Studio en de ID14 voor de Grotere Studio. Zoek je de beste geluidskwaliteit voor zowel je speakers als je microfoon met je laptop, windows PC, Mac of Macbook? Dan is deze geluidskaart met USB simpelweg de eerste keuze.

Wat is de Audient ID geluidskaart

De Audient ID is een externe USB geluidskaart die je simpelweg aansluit op me laptop of PC/Mac via een USB kabel. Door de geluidkaart extern te maken is een vele hogere geluidskwaliteit mogelijk. Deze externe soundcard gebruik je in plaats van of samen in combinatie met de ingebouwde geluidksaart in je computer. Meestal gebruik je de interne geluidskaart niet meer aangezien de kwaliteit van deze externe audio interface een veel betere audio kwaliteit voor zowel opnemen als afspelen heeft. Dus de iD4 biedt superieure audio voor zowel het opnemen van audio, zang, geluid, muziek en voice overs. Als ook voor het afspelen van muziek en audio via goede externe actieve speakers, koptelefoons of audio systemen.

De ID4 met USB van Audient

De de ID4 is de kleinste versie van de Audient externe geluidskaarten. Deze heeft de mogelijkheid om 2 ingangen en 2 uitgangen tegelijk te gebruiken. Dus stereo in en stereo uit. Precies wat de meeste muzikanten en audio gebruikers nodig hebben. Zonder overbodige extra in en uitgangen van de duurdere modellen Maar wél precies dezelfde fantastische geluidskwaliteit van de duurdere studio audio interfaces. Wat deze ID4 geluidskaart en de duurdere modellen zo uniek maakt is de kwaliteit van het geluid, gecombineerde met zeer mooie en degelijke materialen. Een externe usb geluidskwaart die dus jaren meegaat en waarna je je nooit meer hoeft af te vragen of er nog een betere geluiskwaliteit mogelijk is. Deze is simpelweg (bijna) niet meer te overtreffen. Zeker niet voor een usb audio interface in deze prijsklasse!


Voor de project of Pro Studio

Voor de grotere studios waar je meerdere geluidsbronnen echt tegelijk moet opnemen. Of bijvoorbeeld een drummer die met meer dan 2 microfoons wil werken, dan zijn er de grotere ID14 en ID22 geluidskaart waarbij je vele extra ingangen tot je beschikking hebt.


Maximale Geluidskwaltiteit met de Audient ID Interfaces

Hoe krijg je nu een optimale of maximale geluidskwaliteit met deze interfaces? Door in ieder geval ook een goede microfoon, speakers of koptelefoon te gebruiken. En de akoestiek van de ruimte eventueel ook te verbeteren. Kies dus naast deze audio interface ook een goede of zeer goede microfoon of speaker set en/of goede koptelefoon uit om ook de geluidskwaliteit te kunnen halen die mogelijk is met deze geluidskaart. Een goedkope microfoon gebruiken heeft natuurlijk geen zin En voor het afspelen van muziek geldt hetzelfde.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USB-Geluidskaart.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.