30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnen,paypal
GeluidskaartenMicrofoonsSpeakersFilters/AkoestiekKeyboardsKoptelefoonsKabels/Hubs

Microfoons voor Professionele externe USB Geluidskaarten. Welke kopen?

Bij USB geluidskaart verkopen we natuurlijk niet alleen de betere USB, FireWire en Ethernet geluidskaarten en studio audio interfaces. Maar ook alle belangrijke geluidsapparatuur die er bij hoort, inclusief natuurlijk de juiste microfoons. Denk aan studio, dynamische en condensator microfoons, maar natuurlijk ook specifieke zangmicrofoons en microfoons voorn andere toepassingen. Welke kun je nu het beste kopen? Dat is niet direct te zeggen aangezien dat afhankelijk is van je persoonlijk situatie, en natuurlijk de geluidskaart die je al hebt of nog wil kopen.

Voor professionele externe USB geluidskaarten is het vooral belangrijk om een microfoon te kiezen die goed samenwerkt met je geluidskaart, en voor 1 die in verhouding is tot de kwaliteit tot je geluidskaart. Het heeft natuurlijk heel weinig zin om een professionele externe USB geluidskaart te kopen, een goede laptop, en dan een hele slechte goedkope PC microfoon te gaan gebruiken. Aan de andere kant heeft het ook weinig zin om een dure studio microfoon van meer dan duizend euro te kopen en dan die aan te sluiten op je interne geluidskaart van je computer, MacBook of Mac.
Daarnaast zijn er natuurlijk nog een aantal prima USB microfoons waardoor je misschien zelfs zonder een externe USB geluidskaart kan.

Microfoon Typen


Betaalbare studiomicrofoons

Betaalbare microfoons zijn er te vinden in vele soorten en maten. Dit zijn condensator microfoons die je dan ook op een USB geluidskaart of studio audio interface met ingebouwde op de microfoon voorversterker moet aansluiten. Of via een mixer die daar een schakelaar voor heeft voor de microfoon ingangen. De scarlett 2i2, itrack solo en forte hebben dat bijvoorbeeld

Top Deals


USB studio microfoons

Studio USB microfoons combineren eigenlijk een usb geluidskaart met fantoom voeding en een studio condensator microfoon in 1. Ze bieden vaak natuurlijk niet alle extra aansluitingen van een usb geluidskaart, en de kwaliteit is ook net iets minder, maar daardoor krijg je wel een studio usb microfoon met hele vergelijkbare kwaliteit, alleen een stuk goedkoper. Populaire modellen studio usb microfoons zijn:

Beste koop condensator studio mics

Niet de aller goedkoopste studiomicrofoons, maar wel de studio mics met een wel hele hoge prijs kwaliteit verhouding!

Top studio microfoons

In de hogere prijsklassen zijn nog mooiere en betere microfoons voor je studio te vinden. Deze microfoons bieden voor echt de allerbeste akoestische opnamen net meer detail. Houdt er wel rekening mee dat je ook een hele goede microfoon voorversterker moet hebben om die te kwaliteit er uit te kunnen halen, en natuurlijk een hele goede stuk koptelefoon of studio monitor speakers om die kwaliteit echt goed te kunnen horen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USB-Geluidskaart.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.